Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality


SATJAM, s.r.o.
Michalská 1032/21
710 00 OSTRAVA

+420 596 223 511
satjam@satjam.cz
www.satjam.cz

PUREX GreenCoat - Novinka od SATJAMU

28. 6. 2018

Společnost SATJAM, český výrobce lehkých střešních krytin, nabízí moderní řešení všem zájemcům o ekologickou střechu s nekompromisní odolností. Krytiny SATJAM ze špičkového materiálu PUREX™ GreenCoat jsou dostupné ve třech produktových řadách a uspokojí i ty nejnáročnější požadavky stavebníků.

PUREX GreenCoat detail + náhled



Vstupní surovina pochází od švédské firmy SSAB, která se specializuje na inovativní ocelové výrobky. PUREX™ GreenCoat byl vyvíjen a testován více než 40 let v nejdrsnějším skandinávském a americkém počasí, které prověřilo tloušťku barevné vrstvy, adhezi, zachování barev a odolnost vůči UV záření, lesk a možnost ohýbání. Výsledkem je prvotřídní materiál z nejčistější oceli, který dlouho vydrží a zároveň nezatěžuje životní prostředí. Je až 100% recyklovatelný a jeho výroba má minimalizované energetické nároky. Přitom je lehký a dobře tvarovatelný, díky čemuž se s ním dobře pracuje i přímo na stavbě.

Výroba PUREX GreenCoat

Povrch materiálu PUREX™ GreenCoat má elegantní texturu, která přispívá k vyšší odolnosti krytiny například při pohybu na střeše. Zároveň se vyznačuje výrazně lepší stálobarevností než obvyklá polyesterová úprava.

Mixem vlastností spadá PUREX™ GreenCoat do nejvyšší jakostní třídy EXCELENT. Zákazníci si mohou vybrat mezi robustním vzhledem mohutného románského oblouku u SATJAM Grande, moderním designem pro rychlou montáž u SATJAM Rapid a tradičním tvarováním u SATJAM Trend. Všechny tři typy střešních krytin jsou dostupné v hnědé, černé, červené, grafitově šedé a cihlové barvě a je na ně poskytována 40letá SATJAM Záruka Plus. Výrazným lákadlem na tento prémiový materiál je i jeho výhodná cena od 199 Kč bez DPH za 1 m2 (platí pro krytinu SATJAM Trend).

40letá SATJAM Záruka Plus



Autor: Satjam 
www.satjam.cz



Štítky: Střecha materiál, Plech na střechu, Lehká krytina, Moderní střešní krytina, Plechové tašky
Rubriky článků