Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality


Lindab SALES CZ s.r.o.
Na Hůrce 1081/6
Praha 6-Ruzyně

info@lindab.cz
www.lindabstrechy.cz

Lindab: nový povrch PREMIUM nyní v akční nabídce s 1/3 střechy zdarma

2. 8. 2018

Lindab, přední světový výrobce střešních a okapových systémů z prvotřídní švédské oceli, přichází ve vrcholící jarní stavební sezóně se speciální nabídkou. Vylepšený systém povrchové úpravy PREMIUM, zajišťující vysokou ochranu střešní krytiny, je nyní možné získat prakticky za stejnou cenu jako je standardní úprava CLASSIC. A přitom s prodlouženou, 20letou zárukou! Pro větší pohodlí zákazníků Lindab otevřel nový sklad ve svém výrobním areálu v Praze 6-Ruzyni na Karlovarské.


 

Z povrchových úprav, kterými Lindab své profilované a drážkované střešní krytiny opatřuje, znamená povrch PREMIUM zlatou střední cestu pro majitele domů, kteří chtějí vyšší než standardní kvalitu, ale musí přitom hledět na své finanční možnosti. S ohledem na poptávku Lindab tuto oblíbenou povrchovou úpravu ještě dále vylepšil. PREMIUM účinně chrání před UV zářením a poskytuje vysokou barevnou stabilitu. Ta zajišťuje dokonalý vzhled krytiny po dlouhá léta – a to jak v běžném prostředí, tak i v oblastech se znečištěným ovzduším. Vůči korozi odolá i v průmyslovém prostředí s vysokým obsahem soli, což odpovídá zařazení do korozivní třídy RC4. Vyznačuje se též vysokou ochranou proti mechanickému poškození: oproti klasickým materiálům je o 25 % odolnější k poškrábání.

Domek pokrytý střechou lindab a plotem okolo

Aktuální rozdíl v ceně za střešní krytinu od Lindabu v základní povrchové úpravě CLASSIC oproti úpravě PREMIUM s vyšší odolností a o 5 let delší zárukou je jen malý. Lze to ilustrovat na modelovém příkladu jedné z nejpopulárnějších střešních krytin od Lindabu – Lindab Topline. Ta stojí na rodinném domě o ploše střechy 150 m2 v povrchové úpravě CLASSIC 81 550 Kč se zárukou 15 let, zatímco v povrchové úpravě PREMIUM vyjde na 85 323 Kč, ale vyšší kvalitě odpovídá i delší záruka 20 let. Zájemci si mohou vybrat ze široké barevné škály odstínů. Současně stále platí nabídka Lindabu, že při koupi kompletního střešního sytému nad 50 m2 (tzn. střešní krytiny s příslušenstvím /bezpečnostní prvky.../ a okapy) dostane majitel střechy její třetinu zdarma.

 

Lindab 


Na Hůrce 1081/6

161 00 Praha 6 - Ruzyně

Česká Republika

Telefon: +420 233 107 200
Mobil: +420 702 161 270
Email: info@lindab.cz
Web: www.lindabstrechy.cz

 

S ohledem na širokou škálu svých produktů a stoupající poptávku vychází Lindab ve vrcholící jarní sezóně vstříc svým zákazníkům: ve svém výrobním areálu na Karlovarské v Praze 6 otevřel nový, ještě lépe zásobený a prostornější sklad, který umožňuje poskytovat kvalitnější služby v komfortnějším prostředí.



Štítky: Plech na střechu
Rubriky článků