Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Společnost Ruukki uvedla na trh novou střešní krytinu Hyygge

6. 6. 2018

Společnost Ruukki, tradiční výrobce kvalitní kovové střešní krytiny, uvádí na trh novou maloformátovou střešní krytinu Ruukki Hyygge. Jednoduchá elegantní krytina odpovídá moderním trendům v současné architektuře. Tvůrci nového řešení našli dokonalost v jednoduchých tvarech, jejichž esteticky čistý dojem dokresluje také originální příslušenství. Nový produkt nabízí Ruukki ve dvou variantách: s prolisy a bez prolisů.


Společnost Ruukki rozšířila svou produktovou řadu v segmentu střešních krytin o nové řešení, které vychází z filosofie tzv. Hygge. To krátké, nenápadné, do češtiny nepřeložitelné dánské slovo popisuje všechno to, co se v životě skutečně počítá: pocit blízkosti, bezpečí, svobody a tepla. Je to skandinávská filozofie štěstí, vyjadřující snahu o dosažení útulného komfortu a radosti z drobných potěšení,” vysvětluje Jan Hála z divize střechy společnosti Ruukki.

Nová krytina Hyygge od Ruukki

Chcete znát bližší specifikace včetně cen této krytiny?
Naleznete ji u nás v katalogu ZDE
.

K výrobě Ruukki Hyygge používáme švédskou ocel nejvyšší kvality z vlastních oceláren. Plech o tloušťce 0,6 mm je opatřen moderní ekologickou povrchovou úpravou GreenCoat Purex. Její lehce matný povlak je odolný proti poškrábání a vlivům slunečního záření.

 

Ruukki CZ s.r.o. 


Pekařská 695/10a

155 00 Praha 5 - Jinonice

Česká Republika

Telefon: +420 257 311 040
Email: poptavky@ruukki.com
Web: https://www.ruukki.com/cze

Střešní krytina Ruukki Hyygge je dostupná v třídě kvality Ruukki 40. Tím získává každý majitel nové střechy automaticky záruku 40 let a dále samozřejmě výhody běžné pro všechny zákazníky značky, jako jsou kalkulace a technické poradenství zdarma. Zajímavostí této krytiny je inovativní řešení příčného a podélného kotvení. To umožňuje pohledově skrýt spoje krytiny a přispívá k ničím nerušenému elegantnímu vzhledu celé střechy.

Střešní krytina Ruukki Hyygge s prolisy
Obrázek 1.: Střešní krytina Ruukki Hyygge s prolisy
Střešní krytina Ruukki Hyygge bez prolisů
Obrázek 2.: Střešní krytina Ruukki Hyygge bez prolisů

Ruukki Hyygge
 je dodávána ve třech oblíbených barvách, které odpovídají současným trendům v architektuře: antracitové, šedé a černé. Jednoduchost a minimalismus v trojím vydání, to je Ruukki Hyygge, kterou může každý přizpůsobit svému vkusu. Ruukki Hyygge je maloformátová střešní krytina vyráběná ve variantách bez prolisů, anebo s prolisy. Střešní šablony lze pokládat třemi různými způsoby, které umožňují zvýraznit vlastnosti a charakter celé budovy.

Více informací o nové krytině Hyygge naleznete na webových stránkách společnosti Ruukki.


Chcete znát bližší specifikace včetně cen této krytiny?
Naleznete ji u nás v katalogu ZDE
.









Štítky: Střešní krytina, Plech na střechu, Lehká krytina, Moderní střešní krytina

Související zboží


Rubriky článků