Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Okapový systém SATJAM Niagara nově z hliníkové slitiny + super cena

23. 4. 2018

Okapový systém SATJAM Niagara je nově dostupný i ze speciální hliníkové slitiny, navíc za skvělou cenu

Oblíbený okapový systém SATJAM Niagara s unikátní hloubkou žlabů je nově dostupný z dalšího materiálu – hliníku. Jedná se o speciální slitinu AluRain, která pochází od známého světového dodavatele Norsk Hydro. Stejně jako ocelové produkty řady SATJAM Niagara je možné i hliníkové okapy kombinovat jak se střešními krytinami SATJAM, tak instalovat zcela samostatně.

Satjam Niagara AluRain vytékající voda Satjam Niagara AluRain - pohled z okapu Satjam Niagara AluRain - konec okapu Satjam Niagara AluRain - křížení
Obr.: Satjam Niagara AluRain Obr.: Satjam Niagara AluRain Obr.: Satjam Niagara AluRain Obr.: Satjam Niagara AluRain

Materiál AluRain je zpracován do podoby 0,7 milimetru silného plechu a opatřen finální povrchovou úpravou, která nepotřebuje žádnou další údržbu. Okapy SATJAM Niagara z této slitiny jsou dostupné ve čtyřech tradičních barvách – červená, hnědá, antracitová a černá – a samozřejmě po celou dobu životnosti nepotřebují dodatečné nátěry.

Právě výrazně delší životnost hliníkových okapů proti ocelovým je hlavní předností nové řady SATJAM Niagara AluRain. Při registraci do programu SATJAM Záruka Plus poskytuje společnost SATJAM garanci funkčnosti 30 let! Pro zákazníky je navíc nyní připravena skvělá cenová nabídka. Na běžném metru nejprodávanějšího žlabu s průměrem 150 mm připlatí stavebníci za prémiový materiál s dvojnásobnou životností pouze 18 Kč bez DPH.

SATJAM Niagara AluRain detail okapu
Obr. SATJAM Niagara AluRain detail okapu


Kromě toho právě probíhá jarní akce, ve které při odběru hliníkových krytin a kompletního okapového systému dává SATJAM 16 metrů žlabů zdarma! Více informací najdete na www.satjam.cz

Štítky: Střecha doplňky, Okapový systém, Okap materiál
Rubriky článků